Waarom de no-shows van Stance de beste sneaker sokken zijn

Beste Sneaker Sokken

Summer season staat in de startblokken, voor menig sneaker liefhebber de tijd voor no-show sneaker sokken. Want je wil weliswaar blote enkels bij warme dagen, zonder sokken in sneakers is helaas voor de meesten een no-go. De beste sneaker sokken zitten comfortabel en voorkomen smelly sneakers. Beter voor jou en de mensen om je heen. Het probleem van de meeste onzichtbare, lage sokken is echter dat ze voor geen meter zitten. Of ze zijn net te hoog waardoor je zo’n lullig randje boven je sneakers hebt. En niets is meer irritant dan halverwege de dag je afgegleden sok steeds uit je schoen te moeten vissen. Bij Stance weten ze ondertussen wel hoe je goeie sokken moet maken. Lees hier waarom de beste sneaker sokken die van Stance zijn.

Combed Cotton

Stance maakt hun no-show sokken van ultra dunne ‘200 needle’ combed cotton. Gekamd katoen is zachter, pluist veel minder en draagt super comfortabel. De sokken zijn lekker dun en daarom ideaal voor de warme zomerdagen. Daarnaast blijft het katoen ook veel langer zacht na vele wasbeurten.

Terry Cushion toe-box

In de tenen (de toe-box) hebben de Stance sneaker sokken een terry cushion binnenkant. Dubbele extra lussen die in het katoen geweven worden zorgen daar voor extra comfort en meer sterkte. Want die tenen moeten tenslotte in je sok blijven en er niet doorheen prikken. Het streven naar ultra duurzame sokken is ten alle tijden de missie van het merk. Daarnaast hebben Stance sokken altijd een handgekettelde naad bij de tenen. Bij de meeste sokken wordt de opening machinaal dichtgemaakt waarbij er overtollig veel garen wordt gebruikt. Hierdoor hebben deze sokken aan de bovenkant een voelbare dikke rand. Bij alle Stance sokken wordt de opening met de hand dichtgemaakt. Deze sokken hebben een hele fijne afwerking, de naad die hierbij achterblijft is veel dunner en hierdoor nauwelijks voelbaar.

Diepere Heel Pocket

De kwaliteit van het materiaal is één ding, de pasvorm en kwaliteit van weven is minstens zo belangrijk. Ieders voeten zijn anders, het is dus belangrijk dat de sok zo goed mogelijk mee rekt met de vorm van je voet. Door op verschillende plekken met specifieke weefpatronen te werken kan Stance die ultieme pasvorm garanderen. Dit bijvoorbeeld ook in de extra diepe heel-pocket achterin de sok.

Siliconen Strips

Aan de binnenkant van de hak zitten drie siliconen strips verlijmd. Een extra feature om te voorkomen dat tijdens het lopen de achterkant van je sok van je hak afglijdt. Succes verzekerd!

Super Invisible

Dankzij de ultiem laag uitgesneden instap van de sok is deze ook echt onzichtbaar, zelfs in je laagste sneaker modellen. De wreef van je voet blijft wel bedekt met de zachte combed cotton, dus het draagt comfortabel onder je veters. Je hebt sok waar je het nodig hebt en houdt toch die volledig blote enkels.

Wist je trouwens dat Stance ook performance gerichte lage sokken maakt? Check voor het hardlopen of de fitness de verschillende sportsokken van het merk.